3D Ögonbryn – janemarina

janemarina

3D Ögonbryn

Så var det äntligen dags för mig att få fina vackra ögonbryn igen! Jag gjorde 3D bryn för runt 3 år sedan. Jag minns hur jag älskade det! Däremot så skötte jag inte återbesöken så väl, så mina bryn försvann snabbare än kvickt. Nu ska jag göra om och göra rätt.

Jag har kollat runt överallt och väldigt noga vart jag ska våga göra dom. Igår bokade jag tid hos Beauty Center i Nyköping. Det känns jättebra! Ni anar inte hur skönt det känns att få fina ögonbryn igen! Vet ni en häftig sak? Efter att jag gjorde mina ögonbryn förra gången så började mina egna ögonbryn växa igen. Däremot så vill jag göra 3D bryn igen för man har verkligen en fin form hela tiden och slipper fixandet med ögonbrynen varje dag. Just ögonbryn är ju det som ramar in ansiktet och gör så oerhört mycket för utseendet.

Jag ska göra dom på tisdag och jag LÄNGTAR! Hjälp mig nedan att hitta perfekta formen. Juste! Ni kan även kika in Beauty Centers Instagram @beautycenternyk

svårt att bestämma mig! Jag vet att Sofia kommer att hjälpa mig att hitta den perfekta formen men ni får gärna ge mig era åsikter!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. janemarina

    Du kan läsa om tekniken via länken jag la upp. Det kostar runt 3000 kr. Håller flera år☺ Du kan skriva till henne så hjälper hon dig att svara på dina frågor. Hon är supergullig! Du kan skriva att du läste om detta på min blogg ❤