janemarina

Vinn ett presentkort hos Bubbleroom!

Nu är det TÄVLINGSDAGS! I samarbete med Bubbleroom så har jag möjligheten att tävla ut ett presentkort till någon av er värde 1000 kr. Härligt va? Perfekt sätt att förnya sommargarderoben.

Vill du vara med? För att delta:

Följ @janemarina och @Bubbleroom på Instagram

Kika in hos Bubbleroom och se vad du skulle vilja handla där om just du vann. Berätta det sedan här i kommentarsfältet.

För större vinstchans! Dela denna tävling på din instagram/blogg.

Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen den 10/7. Glöm inte att lämna Namn och mail så att jag kan kontakta vinnaren.

Stort stort lycka till!

Du kan komma vidare till Bubbleroom Här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MrsHenriksson

    Den klänningen du har sååååå vacker kommer verkligen bli en snygg att ha på sig och ett par snygga klackar när vi är utomlands jag och maken ? Älskar bubbelroom och chiara forti är mitt favorit märke

  2. Tresmultron

    Jag skulle fynda massor av fina, snygga, sköna byxor hos Bubbleroom om jag fick äran att vinna denna tävling. Efter graviditeten med senaste underverket finns nu knappt några kläder i garderoben som passar längre och allra minst byxor.

  3. amandaoliw

    Åh vilken spännade tävling , aldrig varit med om detta tidigare ?! Jag är med & tävlar. Om jag vann skulle jag vilja vinna en snygg klänning från molly rustas kollektion och en snygg baddräkt .?❤️

  4. Mimmi

    Godmorgon! Ett par nya klackisar att ställa fint i nya hallen vore kul! Man känner sig så fin med ett par perfekta klackar som dessa! ”New look vince” kram ha en fin dag!

  5. Johanna

    Jag skulle köpa byxor! Klickade hem två par vita jeans därifrån förra veckan. Har alltid sådana problem med byxor då jag har korta ben och bred midja. Men storlekarna där var lätta att förstå och byxorna satt som en smäck! Så nu vill jag ha ännu flera par byxor därifrån. Love IT! ?

  6. idahilli

    Vilken underbar tävling ? Följer såklart och kommer även dela på bloggen ? Jag hade blivit såå glad över att vinna! Skulle verkligen behöva uppdatera garderoben då kroppen inte är densamma efter två täta graviditeter, har knappt några byxor och toppar som sitter bra länge… Så det här hade varit en bra start på en förnyad garderob till en mamma som inte brukar unna sig själv ? Hade helt klart klickat hem något från Chiara Forthi, de har såå fina och stilrena plagg =) Kram!

  7. Ida Nilsson

    Jag är med och tävlar! Följer både dig och bubbleroom på instagram. Är i stort behov av byxor och toppar efter min viktnedgång, så om jag vinner skulle jag köpa ett par chiara forthi jeans och någon topp från odd molly som just nu är ett av mina favorit märken.

  8. Nathalie

    Jag är med. Följer både dig & bubbleroom på instagram. Bubbleroom har så mycket fint! Om jag vann, så hade jag köpt min efterlängtade kappa i ullmix, hoppas på att kunna hitta någon detta året och använda den på kyliga höstdagar samt vinter som finplagg att ha till klänning, en Chiara Forthi topp & kjol. Såg att Chiara Forthi har fått in nya kläder och jag har mina favoriter där.

  9. Kathleen

    Åh vilken drömmig vinst. Med en färsk seperation i bagaget och en tös på 1,5 år så har jag fokuserat på allt annat än mig själv. Alla kläder från C forti lockar, så hade jag vunniy hade det gällt att hitta de som är extra godbitar från märket ? håller tummarna!

  10. Eleonor

    Följer absolut! Girl in wind wrap around dress skulle jag vilja köpa om jag skulle vinna detta present kort. Med några fina sandalar passar detta perfekt till den romantiska daten jag håller på att planera till min sambo. Vill se så fin och sommrig ut som möjligt. Den är en kopia av en klänning som gick sönder som jag hade på mig när vi träffades första gången och skulle bli så lycklig om jag fick ha på mig denna denna gång.

  11. Molly

    Så härlig tävling ? Hade jag vunnit hade jag velat handla något från märket Odd Molly – de har helt underbara kläder! Speciellt deras nya klänning ”Solo dress” ?

  12. Melina Strömberg

    Super kul tävling! Och alla är värdiga vinnare, dock lite tråkigt att man var den första som skrev på din instagram. Men om jag skulle vinna så har jag hittat otroligt fina kläder till bra priser och nu när jag är i v.17 så kommer magen växa rejält i sommar och hur fin skulle man inte vara i alla mina klänningar och blusar ? Utfyllning i garderoben behövs verkligen när man växer till sig nya storlekar. Kan tänka mig många fina outfits i sommar och höst ????

  13. Linda Särkelä

    Om jag vann skulle jag vilja köpa nytt till mig, jag har varit arbetslös sen oktober och är ensamstående till en kille på 5 år, så svårt och få pengarna att räcka till mig. Sonen som gått i första hand! Jag vet att det finns fler som har haft det svårt, så jag hoppas den som vinner hittar sig själv något fint bland alla fina kläder som finns på bubbleroom ?❤️

  14. Julia

    Ååh bubbelroom har så mycket fint ? Men om jag vann skulle jag välja dels en härlig ljus klänning till alla sommarkvällar och sedan en snygg kavaj till mitt nya jobb och sedan en kjol för att kompletter kontorlooken ?

  15. Marie

    Följer oså ??Happy holly savannah klänning hade jag velat vinna , perfekt för min växande gravid mage och hade varit perfekt till Turkiet resan vi ska på den 19 juli ?? luftig och snygg!sen denna jackan hade jag velat ha också ser så skön ut ? Lee jacket , tror jag den hette en lång svårt ? kram ?

  16. Ellen

    Till hösten blir jag mamma för första gången och skulle vilja köpa mig en snygg höstkappa att känna mig fin i när jag är ute med vagnen ? KRAM

  17. eschutz

    Jag följer ! // Jag håller nu på att sluta amma & har i princip inga kläder som kommer passa sen. Jag har levt i amningslinnen sen mitten av graviditeten & det lilla jag har kvar sen innan graviditeten passar inte längre min nya ”mammakropp”. Jag behöver fina tröjor och underkläder så ett presentkort skulle underlätta endel för de kommer krävas en hel del shopping men man blir lite begränsad på mammapenningen ????