Så vackert från Made A Part – janemarina

janemarina

Annons

Så vackert från Made A Part

Detta inlägg är i samarbete med Made A Part

Jag är en person som älskar smycken. Jag bär det varje dag för det får mig alltid att känna mig lite extra fin. Jag bär mina smycken efter humör. Det spelar ingen roll om det är en grå tisdag eller lördag. Glitter, diamanter, guld och pärlor passar in när som helst.

Jag kom nyligen i kontakt med Made A part. De tillverkar sina smycken som ger det lilla extra i vad du än tar dig för. Detta gör dom tillsammans med några av Sveriges mest ledande och inspirerande influencers. Det blir ett sätt att identifiera, personifiera och styla unika smyckeskollektioner. jag kan garantera er att det finns något för Alla! Nu ska jag visa er mina två favoriter.

Dessa två föll mig så i smaken! Så vackra.

Örhängena är designade av Victoria Riis. En makalös duktig kvinna som inspirerar mig dagligen med sitt driv. Ni hittar länken till hennes örhängen här.

Det här armbandet är designat tillsammans med bloggaren Johanna Ljungqvist. Hon driver bloggen yayas som jag kikar in på titt som tätt. Armbandet är precis i min smak. Guldig, en liten söt lyxig tofs och två små diamanter. Det är perfektion i ett litet format. Om ni vill kika närmre på Johannas kollektion så kan ni göra det här .

Ni ser ju! Så så fint!

Känslan när två vackra smycken flyttat in i min samling. Den känns sådär barnsligt kul. Vackra att ha i smyckeskrinet, framme vid sminkbordet eller med en sommarklänning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons