Den här helgen gav mig svaret! – janemarina

janemarina

Den här helgen gav mig svaret!

De senaste två veckorna har verkligen varit oerhört upplevelserika för mig. Det har hänt så mycket! Mycket som jag ännu inte kunnat berätta här. En sak som jag verkligen fått kvitto på dessa två veckor är jobbet med min blogg. Jag ler bara jag tänker på det.

Ni är många som kommit fram till mig och berättat att ni läser den dagligen, att ni fått inspiration och hittat tröst här. Ni anar inte hur mycket det betyder! Ibland sitter jag hemma och ska skriva inlägg och känner efter om jag borde göra någonting helt annat. Men just dessa tillfällen när ni läsare kommer fram till mig. Det ger mig verkligen drivkraften! Det får mig att vilja satsa ännu mer.

Emellanåt kommer det kommentarer som svider till, kommentarer av elakhet. Men allt positivt som bloggen ger väger verkligen över tusenfalt. Allt fint som händer här får allt det tråkiga att kännas så ynkligt och fjuttigt.

Den här helgen blev verkligen ett litet bevis på så mycket. Det gav mig så mycket svar som jag på något sätt behövt. Jag vill verkligen bara säga tack till er alla som kikar in här varje dag för det är ni som gör bloggen. Utan er skulle det kännas tomt. Ni kommer med så mycket tips och lämnar avtryck här varje dag och det är någonting som jag aldrig skulle ta förgivet.

Ni är helt enkelt bäst! Tusen tack för det.

Sommartips, min fina klänning finns på rea och ni hittar den här! Länken innehåller adlinks.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.