Min midsommardoft – janemarina

janemarina

Min midsommardoft

Detta inlägg är i samarbete med Sniph

I veckan fick jag hem ett litet paket från Sniph. Där i gömde det sig en liten parfym som doftade ljuvligt. Jag sprutade lite på min handled och gick och kände efter en stund och vet ni, doften är så jag!

Jag har svårt att hitta parfymer som jag fastnar för, som jag trivs med att bära. För mig är det viktigt att bära en doft som känns fräsch, lite spännande och inte för mycket. När det kommer till parfymer så är “lagom bäst” I alla fall för mig. Ibland vid festligare tillfällen så kan jag bära en doft som sticker ut lite, men till vardags så gillar jag att ha det fräscht och lätt.

Det Sniph hjälper till med är att handplocka de bästa dofterna. Doften som jag fick hem är från Clean. Den doftar helt underbart och fick bli min midsommardoft. Det Sniph erbjuder är en prenumeration där du en gång i månaden får hem en parfym. Du själv kan berätta vilken typ av doft du gillar för att ännu lättare kunna hitta dina framtida favoriter. Det jag gillar med detta förutom spänningen på parfymerna är att det kommer i ett smart, praktiskt etui.

Just nu kan ni få 50 kr rabatt på er första månad om ni anger TACKJANE i kassan. Kika in och se om du hittar din sommsrdoft.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.