Få vitare tänder på två veckor – janemarina

janemarina

Få vitare tänder på två veckor

Jag är verkligen nöjd med mina tänder. Har tyckt att dom varit helt perfekta sen den dagen då jag tog bort min tandställning. En sak som jag däremot stör mig på är att dom är lite missfärgade efter allt kaffe och godis som jag får i mig… Och jag är dessutom en person som är väldigt fixerad vid tänder. Har stenkollandras tänder och det är det första som jag tänker (helt omedvetet) Tänder gör så mycket helt enkelt!

I alla fall. I veckan blev jag tipsad om den här tandkrämen och nu är det upp till bevis. Bilden är från tjejen som fixar mina naglar. Hon heter coconaglar på Instagram. Så från och med idag börjar jag min behandling mot vitare tänder. Jag har ingen aning om jag kommer att få ett resultat, men hoppas såklart! Hon körde den här tandkrämen i två veckor och hon visade mig bilder när jag var och fixade naglarna i torsdags och jag blev tvungen att testa!

Jag kommer givetvis att visa er före och efterbilder på mina tänder. Om någon av er använd denna får ni gärna berätta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Jag är själv distributör för företaget & använder tandkrämen dagligen, den gör nytta! Men det kan ta mer än 2 veckor innan man ser resultat, bara så att du är medveten om det, det kan även gå snabbare. 😊