Tre om oss – janemarina

janemarina

Tre om oss

God morgon!

Vi startar den här veckan med tre om mig och Linus.

1. Vem äter mest sötsaker? Jag måste nog säga att det är lika. Jag kan ta 1 godis och sen är jag nöjd! Linus kan INTE ta en godis, då vill han istället äta upp hela skålen.

2. Vem är lugnast? Utan tvekan Linus! Jag har på tok för mycket energi och har dessutom kort stubin. Linus är luuuugn. Det är många gånger bra att han är det för det lugnar mig.

3. Bestämmer ni lika mycket i allt som rör renoveringen av huset? Faktiskt ja! Jag vet att många som känner oss misstänker att jag är den dominerande i mångt och mycket som rör huset. Men vi diskuterar igenom alla våra köp och planer. Där vart vi kan vara lite olika är att jag önskar att allt skulle ha varit klart “helst igår” och Linus säger att vi inte har någon stress.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.