janemarina

Vår vardag, inredning eller någonting annat?

Hej bästa ni!

Idag tänkte jag starta den här morgonen med att fråga er vad ni tycker är allra roligast att läsa om här på bloggen? Är det inredning? Vår vardag eller någonting annat? Berätta gärna vad just Du gillar att läsa om. Vore jättetacksam!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. janemarina

    Hej Pernilla. Vad tråkigt att du känner så. Men även kul att du märkt förändringen för den har jag gjort medvetet. Jag ville kunna dela med mig mer av mitt privatliv, men tyvärr har det kommit att skada både mig själv och Melina och det fick mig att behöva backa. Jag vill kunna dela med mig mer, men som det har sett ut nu så har jag behövt väga för och nackdelar. Jag väljer ut allt jag skriver med några eftertänksamhet för att jag inte vill behöva försvara mig och min familj. Jag vet inte om detta är ett bra svar nog, men det är därför som jag skalat av mer på bloggen. Min förhoppning är att i sinom tid kunna göra annorlunda här inne då jag älskar jobbet med bloggen. Hoppas du hittar glädjen att läsa här inne då istället. Kram

  2. pernilla

    Om du frågar för att du har tappat läsare så tror jag svaret är att jag iallafall tycker att din blogg är ganska opersonlig och det är ganska upprepande inlägg. Tyckte din blogg var roligare att läsa när du skrev om er vardag, tips mm. Nu är det mest bilder från nätet eller nån bild som man redan sätt 100gånger och inte bara 3 inlägg om dagen på olika internet butiker och inrednings bilder från nätet sånt kan man lika gärna googla upp själv om du förstår vad jag menar läste din blogg varje dag förut men ni tycker jag att den inte alls ger lika mycket ?

  3. Johanna

    Jag tror att blandningen är det som gör det så roligt att läsa den blogg ? Jag tycker det är kul med inredningstips och jag följer med spänning allt som händer i ert nya hus, men det är kul att läsa om annat med såklart. ?