Trettiofem miljoner av husinspo – janemarina

janemarina

Trettiofem miljoner av husinspo

Det finns en sak som vi gör nästan varje kväll och det är att titta på hemnet. Det spelar ingen roll att vi nyligen köpt hus. Det är oerhört kul att drömma sig bort bland villor och all inredningsinspo. Ett samtalsämne som vi ofta snubblar in på är husen eller snarare slotten som kostar en förmögenhet.

I min värld handlar det som så overkligt stora summor. Det går ju inte att föreställa sig! Jag menar, trettiofem miljoner kronor! Det är plötsligt så ofantligt mycket så att det nästan blir på låtsas.

Det är kul att drömma sig bort bland alla hus, men vi är ändå så oerhört tacksamma för det vi har. Vi önskar oss ingenting annat. Det är lite av en hobby att kolla på hus. Man finner inspiration och väcker nya idéer till liv.

Jag måste fråga er. Drömmer ni er bort bland husenhemnet? Äger ni ert drömhus idag?

Bilderna är lånade från Hemnet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. blivandebrud

    Åh jag ser hela mitt drömhus framför mig men bor tyvärr inte i det ännu 😊 men snart så 😊 drömmar är till för att förverkligas eller hur 😉 Älskar att sitt på hemnet och kika och få inspiration, detsamma gäller pinterest alla fantastiska hem! 😍

  2. mathildaelina

    Haha känner igen mig själv på pricken. Hemnet har blivit som en av alla sociala medier man dagligen håller koll på. Just nu letar sambon och jag hus till vår lilla familj så de där drömslotten man kan hitta blir ibland jobbiga att se på då man önskar man hade den där summan ligga och skräpa i madrassen. Men samtidigt, precis som du säger är det så kul att se dessa fantastiska hem och få inspiration! 😍👌🏼

  3. Tresmultron

    Älskar att drömma mig bort bland alla vackra hus 🌸 vi håller på att ska bygga ett helt nytt hus, vårt drömhus… men en liten dröm finns alltid kvar om ett gammalt hus med massor av charm i väggarna. Dock har vi bott i ett gammalt hus och är nu tacksam för allt nytt..