janemarina

Kan jag blanda???

Många av er som följt mig länge här på bloggen och instagram vet att jag älskar silver i inredningsväg. MEN! Nu har jag fallit pladask för guld. Åh så vackert det är! Det är inte så att jag vill sälja bort allt som jag har i silver, men jag skulle ändå vilja köpa några saker som jag gillar, men som är i guld.

Då är frågan. Om det handlar om någon enstaka detalj. Kan man blanda? eller skulle ni låta bli? Jag blir knäpp. Tycker att båda är så fint!

Guld är ju sååå fint! hjälp hjälp hjälp. Nu är ju våra knoppar och handtag i köket i silver. Men lite gulddetaljer även fast man har silver kan väl inte skada?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Jag har oxå velat lite som du och innan har jag inte tyckt att man kunnat blanda men har faktiskt ändrat mig. Tycker absolut man kan ha både silver och guld i inredningen nu ☺️?? Rummet får ett annat uttryck av att ha några få saker i guld. Det blir varmare och en mer modern touch??

  2. Anna

    Det viktigaste när man inreder sitt hem är att man gör det för sig själv. Man ska inte gå på vad som anses rätt eller fel utan på sin egen trivselfaktor. Känn efter vad Du gillar och gå efter det. Lycka till

  3. Caroline

    Jo absolut! Blanda på! Var och letade smycken till min mamma och det fanns en hel del snyggt som var blandat guld och silver i samma smycke ? helt rätt enligt dem i butiken och det såg inte alls konstigt ut när man hade det på heller ? man måste våga prova !

  4. livringstrom

    Jag skulle nog inte blanda men jag e sån , det blir för mycket för mig. Jag ändrade bara en liten grej från lila till grå ( mitt hem gick i svart oxh lila) jag fick kasta ut allt lila och ta in grått ? jag tror säkert att de går å blanda lite smått , de e bara jag som inte kan haha