Nu är jag igång! – janemarina

janemarina

Nu är jag igång!

Känslan när jag gick hem från gymmet igår var oslagbar! Kroppen är verkligen fantastisk. Jag trodde att jag inte skulle orka någonting, men mitt benpass gick förvånansvärt bra och jag fick väldigt bra kontakt med musklerna. Åh ni anar inte hur glad jag är att vara igång igen.

Nu är det bara kosten som ska vävas in i detta, men det tar jag allt eftersom. Kommer såklart berätta för er hur jag gör. Idag är det Linus träningsdag och jag har vilodag. Känns härligt att vi planerat upp hur vi ska få in mer träning i vår vardag.

Kommer även börja leta recept på lite nya goda smoothies. Dock tycker jag att smoothies är så mycket godare på sommaren.

Bild lånad från pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Jag kör i princip alltid på samma smoothie för att den är SÅ god! I den har jag soyadryck med vaniljsmak, kokosmjölk, soygurt med vaniljsmak, frusen mango och ananas, banan och hampafrön 🙌