Jag älskar dig mer än livet! – janemarina

janemarina

Jag älskar dig mer än livet!

När jag kom hem från jobbet idag så sprang Melina fram till mig och ropade “mamma” Jag kramade om henne länge. Så kände jag hur jag plötsligt blev ledsen på något vis. Inte på ett dåligt sätt, men ni vet när det knyter sig i magen för att kärleken rinner över. För att känslorna inte får plats i kroppen och måste få komma ut. Tårarna rann och jag kände mig bara så lycklig, men samtidigt så rädd. Rädd för att någonting ska gå fel, att någonting ska hända henne.

Alla dessa känslor inom loppet på tre sekunder. Ett virrvarr av känslor på en grå tisdag. Vissa dagar så klarar inte kroppen av mixen av tankar och känslor på samma gång. Att älska någon mer än livet gör så ont, men är samtidigt så obeskrivligt underbart.

Nu myser vi ner oss i soffan alla tre. Melina sover och vi ska se en film. Perfekt avslut på dagen.

OCH SÅKLART! Jag måste ju kasta ut frågan, förstår ni vilken känsla det är jag beskriver???

Redan där, när hon låg i magen växte sig kärleken och vårt band till varandra sig så starkt. Att vara din mamma är det bästa som hänt mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Man vill så gärna vidareutveckla beskrivningen, men det går liksom inte.. Ord räcker inte till. ❤️ Känns som livets uppgift, man ska vaka över och älska sina barn. ❤️

  2. Caroline

    Verkligen! Fick ett sånt moment idag när jag och min 9-månaders tjej satt och lekte idag. Hon satt och pratade med sina babblar och helt plötsligt kände jag bara att jag började grina :p