INSTAGRAM – janemarina

janemarina

INSTAGRAM

God morgon på er!

Tänkte starta dagen med att fråga er en sak. Vilka typer av bilder gillar ni att se på instagram? Gillar ni ljusa eller mörka flöden?  Är det mat eller inredning som lockar? Vill ni  se små videoklipp? Gillar ni det som jag har eller saknas det något mer?

Jag har hamnat i en fotosvacka och önskar era åsikter. Så har ni någon minut över – Snälla berätta! Vore kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Ljusa bilder utan tvekan! Tycker mycket om bilder från resor, familjefoton, skönhet och kläder. Du har ett fint flöde! =)

  2. Tresmultron

    Jag gillar mest ljusa bilder och variation i flödet! Ett konto med enbart inredningsbilder inspirerar mig inte så mycket, men ett konto med inredningsbilder blandat med vardagsbilder får en mer äkthet över sig (tycker jag!) Jag gillar ditt konto som har lite av allt, vardag, familj, upp- och nedgångar, inredning, tips och fix! ☆