Mitt härliga, fina, sorgliga, fantastiska 2016 – janemarina

janemarina

Mitt härliga, fina, sorgliga, fantastiska 2016

När jag skulle börja sammanfatta detta år så visste jag verkligen inte vart jag skulle börja. Mina känslor kring året som varit har verkligen varit delade. Mitt liv har varit fullt av besvikelser och stor sorg, men även fyllts upp med så mycket glädje och lycka. Så nu tänkte jag ta med er tillbaka i tiden och visa vad 2016 har erbjudit mig och min familj.

Årets bästa: Vi har köpt hus! Det är så fantastiskt! Kan fortfarande inte förstå att det är sant! Vi har lyckats köpa vårt drömhus och jag har ännu inte hunnit greppa hur stort det är.

Årets klokhet: Jag har verkligen insett vad som är viktigt. Vad jag behöver och inte behöver lägga ner energi på. Och hur oerhört viktigt det är att ta hand om sig själv.

Årets lycka: Det var verkligen lycka att få fira Melinas första födelsedag. Lillskruttan är ett år och det är så ofattbart.

Årets framgång: Jag blev klar med min utbildning i ledarskap. Sökte jobb som gruppchef och fick tjänsten. Är så oerhört glad och stolt över mig själv!

Årets resa: Vi åkte två veckor till Bulgarien. Det var vår första resa med lilla Melina. Det var två underbara veckor och vi längtar efter att få resa iväg igen!

Årets tyngsta dag: Det var att förlora en person som betydde så oerhört mycket för mig och min familj. Vissa dagar bränner tårarna innanför ögonlocket och tanken av att du inte finns längre gör så jävla ont!

Årets sociala medier: Jag hade inte kunnat drömma om att mina sociala medier skulle växa som de har gjort. Jag Älskar att blogga, jag tycker att det är så kul att ni vill vara en del av allt. Att ni följer mig här inne dagligen. Det om någonting är häftigt!

Årets galenskap: Att jag fick bli ambassadör för Axkid. Att få hjälpa till med barns säkerhet i bilen, det är en ära! Att jag fått vara en del av stora bloggevent. Jag har fått lära känna så många nya härliga människor!

Årets viktigaste: Det här året har verkligen handlat om vår framtid. Både för mig och för Linus. Vi har bytit karriärer. Vi har satsat hårt på framtiden och sparande. Vår lilla familj har kommit i första hand och mycket annat har fått bort prioriteras, men så är livet ibland.

Nästa år vill jag ta upp kontakter jag tappat, prioritera hälsan och njuta av varenda dag. Släppa tanken om alla måsten och njuta av vad livet ger. Det sista jag vill säga till er är att TUSEN tack för detta år! Ni har varit så fantastiska! Tack alla företag för alla samarbeten. Det har varit så kul! 

Lova mig att aldrig sluta tro på er själva. Drömmar kan verkligen slå in, så sluta aldrig att drömma! Stor kram från mig!

Mina bästa bästa bästa!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.