Jag ska lova mig själv! – janemarina

janemarina

Jag ska lova mig själv!

Jag har funderat om och om igen om vilket nyårslöfte jag ska ha. Efter att ha låtit tankebanorna gå några varv så kom jag fram till ett klokt beslut- Jag ska ta hand om mig själv!

Det har varit ett fantastiskt år på många sätt och vis, men det har även inneburit oerhört mycket stress, magsmärtor, sorg och trötthet. Som jag skrev så har det här året varit underbart på så många plan, men jag har inte riktigt hunnit med i tempot.

Jag ska LOVA mig själv att våga säga nej, jag kan inte klona mig, jag behöver inte kunna allt och jag behöver absolut inte hinna allt. Jag måste släppa mitt kontrollbehov och våga be om hjälp ibland. Allt detta kommer att vara knepigt för mig, men jag ska verkligen jobba för att få detta att funka. Jag vill verkligen det för att jag ska kunna vara en bra mamma och flickvän. För att kunna vara en närvarande vän, men viktigast, att jag ska hålla för mig själv.

Är glad att jag har insett detta och bestämt mig för att verkligen jobba på detta! Jag hade inte kommit på detta för fem månader sedan, men de senaste två månaderna har jag verkligen förstått hur viktigt det är. Min hälsa går först.

Så, mitt nyårslöfteVara snäll mot mig själv, släppa tanken av alla måsten och låta mig göra absolut ingenting.

Har du ett nyårslöfte? Dela gärna med dig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. FruJarl

    Ofta måste det gå lite för långt för att man ska förstå. Jag tog ett sådant beslut under detta år, familjen först och såklart, lyssna alltid på hälsan!!