Jag önskar mig detta på nyår! – janemarina

janemarina

Jag önskar mig detta på nyår!

I flera år så har jag längtat till nyårsafton. Det har varit en höjdpunkt på året. Det har känts kul att göra sig extra fin och fira med pompa och ståt, men iår känner jag helt annorlunda. Ikväll vid middagen så pratade Linus och jag om hur underbart skönt det vore att äta middag i mjukisbyxor, äta det vi tycker är allra godast och göra absolut ingenting. Vid tolvslaget vill vi stå vid vårt hus och bara glädjas över året som varit och blicka framåt för det nya.

Jag önskar mig ett nyår i all sin enkelhet iår. Hur vill ni fira eran?

Den här bilden togs på nyårsafton förra året. Det känns som att den togs igår!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.