janemarina

Jag har underskattat det hela!

Jag har många gånger fått höra att jag är tråkig och osocial för att jag gärna tillbringar mina lediga dagar i vårt hem istället för att springa runt på stan. Jag har verkligen alltid trivts med att bara vara hemma. När jag slutar jobbet om dagarna så vill jag genast hem och likaså på helgerna. Det är där som jag hittar lugnet och tid till vila.

Sedan flytten har jag insett ännu mer hur oerhört hemmakär jag är! Det finns ingenting härligare än att vara i sitt eget hem där man trivs som bäst. Att hänga tvätt, handla till skafferiet, köpa hem ny tvål och duka undan från sin familjs middag, det är verkligen underskattat! Åh så jag saknar det! Längtar oerhört till att få göra allt detta!

Jag längtar så efter att få komma iordning. Att få rå om i vårt hem, även om det handlar om att storstäda och skotta snö. Det är verkligen värdefullt att få ta hand om sitt hem. Jag har aldrig riktigt insett innan hur oerhört mycket jag bokstavligt talat älskar det!

Jag blir gärna kallad för tråkig och osocial, men en sak är säker och det är att jag är en person som trivs som bäst i mitt hem. Att få göra det trivsamt för min familj. Att tvätta kan vara någons tråkigaste syssla, men för mig är det lycka att få tvätta min familjs kläder och skapa ett hem att trivas i. Jag har verkligen insett det fina och faktiskt roliga med att göra allt detta som i vardagen kan kännas riktigt tråkigt. Som att åka och mathandla och plocka ur torktumlaren.

Gillar ni att vara hemma om dagarna och fixa och dona? Som ni säkert förstod av texten ovan är jag en person som älskar ledig tid i hemmet där tiden räcker till för att bara vara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alexandrai

    Känner också igen mig i det!! Jag behöver min egentid till att bara få ta det lugnt och pyssla, och då kan man ju lätt uppfattas som osocial.. är också en av de människor som älskar att tvätta och göra fint ??

  2. JoannaO

    Va fint att läsa ? Jag brukar ogilla sånt mest för att det blir en stress för mig i vardagen. Men nu när jag läser det ur ditt perspektiv så får det mig faktiskt att tänka till. Får kanske slappna av lite och se det fina i att få ta hand om sitt hem. Känns som du lever i nuet ??☺️

  3. CarolineK

    Märker på mig själv att jag trivs när det är rent och städat, är det stökigt kan jag lätt ”fly” och tror dom flesta som är ute mycket/undviker hemmet kan fly sina hushållssysslor haha ?
    När det är städat och rent och man vet att alla måsten är avklarade så finns det inget bättre än att sätta sig i soffan och verkligen bara njuta!

  4. Josefine

    Älskar också de! Fast jag hittar gärna på något litet som att gå i affärer mitt på dagen, men förmiddagarna och kvällarna är jag gärna hemma på ?

  5. Camilla

    Som jag känner igen mig i det du skriver. När man jobbar med människor som jag gör så är det en fröjd att vara hemma och det är jag stolt över! ✨