janemarina

När det oförklarliga jagade bort oss

När jag var sex år så bodde jag och min familj på en idyllisk plats. Det var ett fantastiskt hus beläget vid en sjö. Det var en plats på jorden som skulle ha varit ett smultronställe om inte oförklarliga saker plötsligt hade börjat hända…

Jag minns hur jag och min lillebror inte vågade sova själva. Det berodde inte på att vi var rädda för mörkret eller någonting annat. Det var bara en känsla i huset som kändes så ond. Vi kände oss inte välkomna. Mamma hade verkligen gjort hemmet så hemtrevligt. Våra lekrum var genomtänkta och vi hade allt vi kunnat önska oss. Trots detta så hittade vi inte lugnet, det gick inte att slå sig till tro.

Alla oförklarliga saker började eskalera. Min mamma blev inlåst i källaren gång på gång, köksredskap plockades fram under natten, Ytterdörren öppnades gång på gång utan att någon stod där. Det var ”någon” som alltid gick runt i huset. Fotsteg som vi inte kunde förklara. Det röck i dörrhandtag och lamporna tändes och släcktes.

Efter några månader så trodde vi att det äntligen börjat lugna sig. Men så förändrades allt och det blev värre än vi någonsin kunnat föreställa oss. Jag såg en äldre elegant dam som satt i vårt utehus. Hon tittade argt på mig och visade med sitt kroppspråk att jag skulle gå. Jag skrek och sprang ut till mina föräldrar och berättade vad som hänt.

Några veckor senare så flyttade vi. Det gick inte att bo kvar. Huset var så hemsökt och energierna i huset var inte goda. Mina föräldrar berättade för oss när vi blev äldre om allt som hände i huset. Det var ännu värre och jag förstår inte hur vi klarade av att stå ut där. Vi bodde där i elva månader och det var elva månader för mycket.

Det sista som hände innan vi lämnade huset för sista gången var att vi gjorde ett test. Mina föräldrar släckte alla lampor i huset och åkte iväg från gården. Så vände dom med bilen och åkte tillbaka några minuter efteråt och då lös alla lamporna i huset igen… Vem det var, vad det var. Det är någonting vi aldrig kommer att få veta…

Jag vet att detta kan tas som ett stort påhitt, men det är det inte. Vi blev iväg jagade från vårt hem av någonting som inte gick att förklara. Det var onda, elaka krafter som inte ville ha oss där. Jag minns verkligen hur lycklig jag var när vi lämnade det huset för gott.

Har ni någonsin upplevt något sådant här? Berätta gärna!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StjärnorOchJasminer

    Jag har inte varit med om något liknande själv. Men jag tror att det finns mer än det vi ser.
    Fast jag tror inte att människor kan vara så onda. Utan att det är något annat övernaturligt.Riktigt vad vet
    jag ju så klart inte. Men det är ingen bra eller trevlig känsla man får av sådana upplevelser eller läsning.

  2. Karin

    Usch vad läskigt det låter! Det enda övernaturliga jag varit med om är att en speldosa börja spela av sig själv kl 12 på natten. Tycker sånt är väldigt obehagligt.
    Kram

  3. Ronja

    En morgon skulle jag gå upp och göra frukost medans min sambo fortfarande sov, det var mörkt ute och jag stod i köket tills jag kände att någon gick förbi mig och kollade på mig, jag gick ut till vardagsrummet och ser en lång man som har hängt sig! Det var så så så hemskt ? jag har även vaknat mitt i nätter utav att någon rört eller kollar på mig och även då har jag sätt den här mannen. Ibland kan man även höra fotsteg i trappen fast man är helt ensam vaken.. inte alls kul :/

  4. Malin

    Måste först och främst säga att jag gillar din blogg och att det är intressant att följa dig genom livet ? Kan tänka mig att det var hemskt för er och jag förstår er här händer det oförklarliga saker emellanåt men inga hemska saker utan jag vet vem det är. På julafton exempelvis så var våran tvättstugedörr låst som endast går att låsa från insidan och dörren till hallen var låst inifrån tvättstugan så både ytterdörren från tvättstuga och den andra dörren ut till resten av huset var låst tog ett tag innan jag hittade en nyckel som jag kunna öppna dörren med. Hoopas det är bättre energier i ert nya hus ??

  5. CarolineK

    Jag och min pojkvän bodde ett tag i bergslagen, först hos hans mamma men sen skaffade vi lägenhet. Första natten hade vi ”besök” haha. Hade faktist nån som pratade med oss, en röst ur det tomma intet. Hon sa bara ”så så” och jag fick bilden av att hon var en mamma som städat undan leksaker, lät inte som en elak röst. Man kände sig däremot iakttagen när man duschade, när man låg i sängen och man kände av en negativ energi. Vi tog dit ett medium, var en gubbe som var platsbunden som inte visste att han gått bort, han gillade inte förändringar. Rösten var en som min pojkvän dragit med sig då han är som en magnet, hörde den tre gånger sammanlagt. Andra gången lämnade vi lampor tända och dörren olåst och åkte till hans mamma mitt i natten haha