janemarina

Det blev inte som tänkt…

Idag när jag vaknade så kände jag att min kropp inte mådde som vanligt. Jag ställde mig upp från sängen och då slog världens migrän till. Jag kan inte förklara i ord hur ont jag har haft idag. Fick hålla i mig för att inte ramla ihop.

Min lillebror och svägerska kom och hämtade Melina för att jag inte klarade av att ta hand om henne då jag kräktes hela tiden. Tillslut somnade jag av ren utmattning och vaknade några timmar senare.

Jag har varit sängliggande hela dagen. Det är konstaterat att jag har migrän, men jag kan inte komma ihåg senast när jag mådde såhär dåligt. Jag tror att det är en kombination av stress och annat som gör att kroppen säger ifrån.

Ikväll har vi ätit pasta till middag och bara varit. Jag hoppas att jag mår bättre imorgon.  Den här helgen blev verkligen inte som jag hade tänkt. Jag hade planerat att det skulle packas, jag skulle gå på tjejkväll hos en fin vän och hinna en sväng förbi stan. Men istället blev ingenting av det gjort.
Jag får hoppas att jag mår bättre imorgon och ta nya tag då.

En fråga till er: Jag tog en tablett för migrän idag, men den hjälpte absolut ingenting! Ni som lider av migrän. Vad brukar hjälpa er? Måste köpa något annat som hjälper. Jag tror att mitt migrän anfall blev betydligt värre då medicinen inte gav någon som helst effekt…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Bamyl koffein brustablett
    Och ibland sumatriptan Actavis vid migrän.
    C-vitam brustablett varje dag,
    Sömn, ingen stress och inga tungs lyft.

  2. Maria

    Usch va jobbigt. Prova dra fingrarna längs med hårbotten och ta tag i håret så nära inpå hårbotten som möjligt och dra uppåt. Det blir som man drar skinnet från skallen. Dock så lättar det bara på trycket sålänge du håller men kan vara skönt att få andas lite mellan. Jag brukar också ha ett mörkt plagg lindat runt huvudet ? hoppas det hjälpte lite ?

  3. louisenicole

    Jag har migrän, dock får jag inga kräkningar men synbortfall. Jag har utskriven medicin, en jag tar varje dag & en jag tar när jag känner av det, Naproxen. Hoppas du ska hitta något som hjälper dig. Kram! ?

  4. Caroline

    Migräntabletter har aldrig bitit på mig, däremot dubbla ipren eller treo, samt ett mörkt rum och en blöt iskall handduk över pannan och ögonen.. Man somnar skönt och vaknar förhoppningsvis pigg och glad!

  5. Malin

    Zoomig nasal helt klart! Dyrt receptfritt men går även att få på recept. Ta en spray av det och vila. Migränen går i regel alltid över när jah tar det!

  6. Petra

    Jag har tagit mycket migränmediciner i många år och dessvärre har biverkningarna stan varit värre med yrsel och illamående. För tillfället fungerar diklofenak vid första känning tillsammans med kaffe. Låter konstigt men ofta hjälper saltlakrits också i kombination med det. Sedan några månader tillbaka tar jag magnesium i förebyggande syfte. Fungerar också ganska bra! Hoppas du mår bättre snart.

  7. Linda

    De enda som hjälper mig är Zoomig Nasal spray. Jag tar den och så går jag och lägger mig, jag blir trött av den. Oftast är de bättre när jag vaknar igen sen.
    Krya på dig <3

  8. angelica

    Koffazon hjälper för mig, finns på apoteket. Det hjälper inte när jag har migrän, men tar dom vid huvudvärk så att det inte ska ”hinna bli” migrän liksom. Det är hemskt med migrän alltså! ?