Vår bilbarnstol – janemarina

janemarina

Vår bilbarnstol

Jag har fått många frågor om vår bilbarnstol. Vi använder en bilbarnstol som är från Axkid och modellen heter Rekid. Vi är väldigt nöjda med den och det känns som att Melina är det också! Varje gång vi sätter oss i bilen för att ta en sväng så somnar hon direkt.

Melina åker bakåtvänd för det är det tryggaste för små barn i bilen och den här bilbarnstolen ger henne bra utrymme. Den här stolen går även att växa i vilket jag tycker att är jättebra. Den har många bra egenskaper så kika in här om ni vill läsa mer om stolen som vi har.

Om ni har frågor kring barns säkerhet i bilen och om bilbarnstolar. Tveka inte att fråga! Ska göra mitt bästa och försöka svara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.