Mötet igår – janemarina

janemarina

Mötet igår

Mötet igår med företaget som eventuellt ska hjälpa oss med köket gick jättebra! Vi fick tips och råd och lite ny inspiration. Det är verkligen oerhört mycket som ska planeras! Jag märkte att jag var ganska trött och måste vara lite piggare inför nästa möte.

Vi har bokat in ett till möte om vårt framtida kök med ett annat företag också. Detta för att kunna jämföra och se vad som blir bäst helt enkelt. Sen vill jag ha två offerter och se prisskillnaden. Kan eventuellt bli tre. Rätt ska vara rätt och jag vill att allt ska kännas självklart när vi bestämmer oss för köket! Kök är trots allt någonting som man har en LÅNG tid framöver. Då ska varenda liten detalj sitta som en smäck!

Bilden är tagen av hcnilsson.se.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.