Om bloggvärlden – janemarina

janemarina

Om bloggvärlden

Jag gör det varje dag. Sätter mig vid datorn och dokumenterar mina tankar och känslor. Skriver ner mina tips, delar med mig av dagen om livet. Det här med bloggen är verkligen så härligt! En öppen dagbok.

Det känns som att vi alla som möts här har sakta men säkert börjat lära känna varandra. Vi vet lite om vad som händer i varandras liv, vad vi åt igår och vad som står på inköpslistan. Även fast det kan verka helt galet så tycker jag att det är ett sätt att umgås. Ta bara gårdagens inlägg som ett exempel, jag fick så många tips till vårt framtida kök som jag tog med mig idag.

Så många gånger som ni har tröstat mig, gett mig tips och fått mig på bättre humör. Tänk vad bloggvärlden ger idag. Jag hade aldrig kunnat ana detta. Många som jag pratat med via bloggen är mina vänner idag. Det var ett intresse som blev en livsstil för mig.

Tyvärr har jag har fått försvara mitt bloggande många gånger. Känns såklart tråkigt, men det är någonting som jag valt att ignorera. Att driva en av Sörmlands största föräldrablogg, det tycker inte jag är någonting som jag ska behöva försvara, snarare tvärtom! Vara stolt över det jag byggt upp.

Jag vill egentligen bara kika in och säga tack för all inspiration som ni ger mig. Och för att ni ger mig drivet att fortsätta göra detta. Bloggvärlden är underbar på många sätt och vis och jag är så glad som lyssnat till det jag vill göra. Man ska göra saker som får en att må bra, som ger en glädje i livet. Så enkelt är det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.