Ett spännande möte! – janemarina

janemarina

Ett spännande möte!

Det här ska bli kul! Så så kul! Jag har papper över hela köksbordet där jag och Linus planerat vårt kök. Vi skissar och gör om. Skissar och gör om. Det är oerhört kul, men samtidigt lite läskigt för man är lite rädd att planera helt fel.

Imorgon har vi bokat in ett möte angående vårt framtida dröm kök. Åh så kul det ska bli! Vi vet vilken stil vi vill ha, att det blir köksö och vilken vit nyans köket ska ha. Men resten återstår att se.

MEN! Det är nu mina vänner som ni kommer in i bilden. SNÄLLA SNÄLLA lista viktiga saker att tänka på när ni planerat kök eller vad ni finner viktigt att ha i köket. Allt från skåp till lådor. Vi behöver verkligen alla små tips som vi kan få.

Något åt det här hållet kommer det att bli.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Tänk på villket håll alla luckor öppnas på så inget krockar.om ni har fönster i köket, atttä bänken inte blir för hög o täker fönstret:)

 2. Linda

  Smarta ställen för eluttag! Det finns nu “pop-up” uttag som är nersänkta i bänkskivan som man “klickar upp” när man behöver den. Annars är den dolda.

 3. imandrea

  Mycket skåp med bra förvaring. Snurr om ni väljer hörnskåp! Kryddlåda eller kryddskåp? Djupet på skåpen/lådor beroende på tallrikar osv. Belysning-lampor, dimmer. Eluttag! Mycket bänkyta! Bra kvalitetsvitvaror. Inte vita kanske det blir lätt en gulaktig ton på skåpen då. Inte fläkten för lågt, då ser inte längre personer över den :p. Några små tips 😊 .

 4. Lycklig

  Ytor!!! Förvaring. Skulle ej välja sopskåpet dom utdragbar låda utan hellre som ett skåp du öppnar och drar ut sopkorgen på skena är ett hett tips!

 5. Johanna

  Mitt tips som du förmodligen redan tänkt på är att ha hyffsat barnsäkert. Inga lådor som går att dra ut helt och hållet så lilla tjejen får de på tårna, samt sånt där “stopp” som gör att lådan/luckan går igen långsamt den sista biten.

 6. jennyhochjoline

  Minst en bänkskiva med massor YTA på! Det uppskattar man verkligen sen 😀 Sen är det kanske en smaksak men vi älskar lådor istället för skåp. Man slipper krypa in i skåpet för att nå det där som är längst in… och får istället en bra överblick i lådor.

  Ugn & inbyggd micro i högskåp!!! Långt bort från små fingrar 😀 och bekvämt för ryggen.

  Jättekul att planera kök ☺️ lycka till! 💗