janemarina

När jag är ensam

Det händer inte ofta nu för tiden, men när jag väl får lite tid för mig själv så har jag några saker som jag helst av allt vill göra. Efter att jag blev förälder så uppskattar jag ”egen tid” på ett helt annat sätt än innan. Jag har inget stort behov av att få egen tid, men ibland är det riktigt skönt och välbehövligt.

Så! När jag är ensam gör jag gärna detta:

Tränar! Smiter gärna iväg till gymmet och river av ett ordentligt pass. Bastar efteråt och sitter där och pustar ut länge.

Ser på några avsnitt av en serie. Har inte hunnit se klart Pretty little liars. Så ett avsnitt ibland är superkul!

Städar. Hur tråkigt det än kan låta så är det terapi för själen. Maxar musiken och dansar med skurmoppen.

Fixar naglarna och går en liten kortis på stan efteråt. Känns sådär lyxigt. Speciellt när man hittar någonting fint till sig själv.

Vad gör ni när ni är själva? Berätta gärna. Kanske får mig en ny favorit syssla.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. StjärnorOchJasminer

    Jag tycker det verkar va väldigt bra saker du gör på din egen tid. Jag själv är singel och har alldeles för mycket egen tid. ? Dessutom är jag sjukpensionär och hemma större delen av dagen. Så det gäller att hitta på saker att göra. Men precis som du så gillar jag att titta på serier. Jag har Netflix och kan alltså titta på serier när jag vill. Hittills har jag sett första säsongen av Downton Abbey och helt nyligen har jag börjat titta på Gilmore Girls. Jag försökte följa den serien när den gick på TV. Så det är roligt att få se alla avsnitt utan att missa något!