Dagens planer och litet tips! – janemarina

janemarina

Dagens planer och litet tips!

Åh så mysigt det är med söndag! Linus är hemma och vi ska åka iväg på utflykt! Vi har inte riktigt bestämt vart vi åker, men det lutar sig åt Nyköping. Jag skulle även vilja kika in på mio, dom har underbar rea just nu! Inte för att jag behöver något, men kika kan man ju…

Vad ska ni göra idag? Sola och bada? Städa och tvätta? Juste! jag har ju glömt att visafint det blev i vardagsrummet när jag bytte ut rosa mot blått. Lite av resultatet kommer i eftermiddag!

Kram och fin dag på er!

Tänkte även tipsa om mina fina pyjamasshorts! Älskar dom! Ni hittar dom HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.