Tre frågor och svar! – janemarina

janemarina

Tre frågor och svar!

– Hur mycket vägde du som mest under graviditeten? Och vad väger du nu?

Svar: Jag vägde 54 när jag blev gravid. Jag mådde fruktansvärt dåligt första tiden under graviditeten så när jag gick på mitt andra barnmorske besök så hade jag gått ner till 47 kg. Så vid graviditetens slut så vägde jag 57-58 kg. Idag väger jag 48 kg.

Dricker du fortfarande smoothies till frukost?

Svar: Oftast inte till frukost just nu, men däremot till lunch.

Är du allergisk mot någonting?

Svar: Jag är laktosintolerant. Det tog många år innan jag förstod att det var det. Så nu har vi bara laktosfritt här hemma. Jag klarar av laktos i små små mängder, men ett vanligt glas mjölk skulle ge mig FRUKTANSVÄRT ont i magen.

Lagom rund och go! Det här var bara någon dag innan Melina kom till oss.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.