Värme vätska bebis – janemarina

janemarina

Värme vätska bebis

Hur gör ni nu när det är så väldigt varmt ute med vätska till era små? Har ni någon bra rutin på det hela?

Jag personligen känner att det är sådan tur att jag själv går och dricker vatten titt som tätt för då ger jag även Melina vatten. Jag har märkt många gånger i sommar att Melina har varit ledsen och jag har försökt med allt, tills jag kommit på att hon faktiskt är törstig på vatten! Gissa om jag har känt mig som världens sämsta mamma vid dom tillfällena…

Det här med vätska var på något sätt så mycket lättare när vi var utomlands. Här hemma i Sverige blir det på ett helt annat sätt på något sätt.

Dela gärna med er hur ni gör med värme vätska bebis.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Indra tycker inte alltid att vatten är gott, däremot så älskar hon saft. Varma dagar då jag vill att hon ska dricka extra mycket brukar jag blanda riktigt svag saft för att lura i henne mer.. Till måltiderns försöker jag ge vatten istället för saft, vilket oftast går bra.

 2. emiliaparon

  Det har faktiskt aldrig varit ett problem för oss! Signe älskar verkligen vatten och jag brukar alltid ha en iskall flaska vatten stående på golvet så kryper och och dricker när hon vill! Hon kissar väldigt väldigt mycket så man vet att hon får i sig massor vätska! Är vi iväg har jag alltid vattenflaskan i mugghållarna på vagnen och då pekar Signe alltid på den när hon är törstig och säger “ha” så det är ganska lätt för mig 💕

 3. idahilli

  Vi har alltid vattenflaska med oss vart vi än går, här hemma har hon den stående så hon kan gå och dricka när hon vill 😊 hon är duktigare än mig på att dricka vatten om dagarna ^^

 4. JoannaO

  När jag fortfarande ammade räckte det att amma lite extra. Men nu får han dricka massa vatten istället ☺️ Dock blir han inte så törstig som jag alltid tror och spottar ofta ut det 😂