janemarina

Mina tankar om c9!

Hej fina ni. Jag har fått många mail och funderingar sedan Expressen skrev om Forever och C9. Känner att jag gärna vill ge mina tankar om det hela. Detta inlägg har inte som avsikt att på något sätt ändra din åsikt. Vill bara dela med mig av mina tankar.

Jag är otroligt trygg i mitt val av att jobba med Forever. Jag ångrar inte en dag att jag tog det beslutet. När jag läste vad Expressen skrivit så tog jag som vanligt på mig mina källkritiska glasögon. Det är ett måste när man läser dessa tidningar…

Expressen säger sig ha gjort ett medicinsk test tillsammans med professor Claude Marcus, där de påstår att det har visats att aloe vera kan ge upphov till förändrande levervärden. Vilket de uttrycker sig negativt om.

Andra läkare med god kännedom om aloe vera och dess aktiveringseffekt, berättar att aloe vera initialt kan ha en utrensningseffekt, och kan leda till att levervärdet ändras i början av nyttjandet, men att värdet därefter normaliseras igen. Vi vet givetvis inte om så är fallet i det test som Expressen gjort med journalisten – men det kan vara förklaringen.

Om du undrar över aloe vera och leverpåverkan, kan det vara bra att veta att det har gjorts vetenskapliga studier och att produkternas säkerhet är bevisad.
Det kan också vara bra att känna till att läkare som Forever har varit i kontakt med har följt upp över 100 personer som har tagit aloe vera över tid och tagit blodvärden med levervärden och har inte funnit några anormala levervärden.

Forever har kontaktat professor Claude Marcus för att få information om hur detta test har genomförts. Man har följt en person, journalisten, under en kort tid. Ett test på en individ är inte en vetenskapligt validerad studie. En sådan behöver göras på en signifikant stor grupp och en under en tillräckligt lång tidsperiod. Forever har inga detaljer om hur testet har gått till väga, men har bett att få ta del av underlag, utan att få det.

C9 som det skrivs om, är inte en bantningskur. Det är en kickstart på nio dagar för den som kanske vill hitta tillbaka till motivationen eller få ny inspiration.
Det framgår tydligt i C9’s handbok hur man bör förhålla sig till träning osv under dessa dagar.

Jag har själv kört den och är supernöjd! Kommer att köra c9 längre fram.

För er som fått tvivel, känner er osäkra. Läs på eller skriv till någon du känner som jobbar med detta och hör dig för. Ni som skrivit till mig, jag blir glad att ni gjort det så att ni inte behöver gå runt och fundera.

När sådant här sker, lär inte vara första och sista gången. Då är det viktigt att skapa din egen uppfattning, för den är den enda som betyder något!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Det som gör mig irriterad och som kommer få mig att aldrig mer köpa några produkter därifrån är de filmklipp som filmats i smyg på en föreläsning om forever, där föreläsaren lär sina lyssnare hur man lurar kunderna genom att prata på rätt sätt. Inte ok!