janemarina

Graviditets cravings

Det är så kul att många av er är nyfikna att veta mer om graviditeten med Melina, så då tänkte jag berätta om vilka cravings jag hade, för jag kan lova att dom fanns det gott om!!

• Första tiden ville jag ha äppeljuice. Kunde dricka en bravo juice på två dagar… Dom stora paketen! Mums!

• Sen gick det över till kryptoniter. Ni vet dom där godisarna som är salta utanpå och har lite lakritspulver inuti. Så goda! Synd att man får ont i munnen om man äter för många.

• Efter det kom suget efter frallor. Ju onyttigare desto bättre! Gärna massa ost, skinka och gurka! Kunde äta fem frallor om dagen.

• I mitten av graviditeten så ville jag ha kalaspuffar. Minns att det spöregnade ute men Linus åkte och köpte till mig. Så snällt! Dom puffarna i kall mjölk, åh så gott! Det blev många barndomsminnen som dök upp!

• Genom hela graviditeten åt jag kokt korv med bröd! Kunde seriöst trycka i mig fem sex stycken. Kunde åka själv till bensinmacken (på natten) och sitta där bakom ratten och mumsa i min ensamhet…

Hade ni några cravings? Dela gärna med er!

Jag minns när vi skulle iväg, när den här bilden togs så hade jag suttit och mumsat frallor och kryptoniter hela morgonen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Saraerikssnn

    Lättdryck me lingon/päron, strips och sen vaniljfudge från karamellkungen. Mådde så illa i början så fick order att äta vad jag ville för att få i mig nått men kräktes å gick ner 13 kg ändå ?

  2. Solhyddans

    Jag var tvungen att dricka mjölk första halvan av graviditeten. Och klarade INTE av kaffe, höll på att kräkas av bara doften! Och då ska tilläggas att jag är en stor kaffedrickare med minst 6 koppar om dagen. Det var då min mamma förstod att jag väntade barn!! Kunde inte dricka kaffe under hela graviditeten och ett tag efter förlossning.

  3. Josefine

    Jag var världens gotteråtta innan (och tyvär efter) graviditeten, men under graviditeten ville jag bara äta äpplen (pink lady eller Ica sensation) och dricka mjölk ?