janemarina

ETT FÖRTYDLIGANDE!

Jag snubblade in på en blogg igår där man fullkomligt ratade c9. Hon skrev att vi bloggare som väljer att berätta om c9 när vi redan är smala skapar kroppsförakt, att det är oansvarligt! Jag skulle vilja klargöra lite här på min blogg så att jag slipper få höra att det är ett hittepå och att det skapar kroppshets från våran sida.

För det första. Jag valde att köra c9 efter min graviditet för jag ville bryta mina dåliga vanor. Jag levde på frallor och choklad VARJE dag, även fast jag har turen att ha en bra ämnesomsättning så är det inte bra att äta sådant varje dag. Det tror jag många är överens om! Jag får mail dagligen där många vill bryta dåliga vanor efter just graviditeten. Det är helt enkelt lätt att fastna i dom.

I och med de dåliga vanorna så valde jag att testa c9. Hade hört gott om det och ville ge det en chans. För mig blev det en kickstart som hjälpte till att bryta mina dåliga vanor och skapa nya goda.

Detta i sin tur ledde till att jag tappade centimeter runt midjan (mammamjuka brukar jag kalla det för) efter att ha burit mitt barn i nio månader. Gissa om jag blev glad att återfå min kropp, JA!!

Varför så glad? Jo, för att jag helt enkelt kände mig piggare när jag uteslöt mycket onödigt socker och salt. Fick bättre hy och kom faktiskt i mina jeans som jag längtat efter! Det är väl inget fel i det??

För det andra. Jag blev så glad att c9 besvarade mina förväntningar, så på något sätt ville jag verkligen tipsa er om det som faktiskt fungerat för mig. Jag hoppas att ni inte känner att jag tvingar på er något för det är INTE min avsikt!

Ni som känner att ni vill veta mer, ni mejlar mig så hjälper jag er. Ni andra som tycker att det är bluff och båg, ni skrollar bara vidare och läser annat på min blogg som ni gillar. Och precis så ska det vara! På min blogg väljer man att läsa det man vill, man plockar dom godaste karamellerna ur påsen helt enkelt!

Och tillsist. Här på bloggen skriver jag om mig, om mitt liv med Linus, om oss som familj. Det blir naturligt för mig att dela med mig av sådant som inspirerar MIG. Det vill ju jag dela med mig av, men det är mer än okej att vi alla tycker olika för så är det! Vi är ALLA olika, unika och lika bra ändå!

Jag mår jättebra att dricka smoothies till frukost eller lunch. Precis som vissa gillar att köra Lchf eller GI-Metoden.

Efter c9,F1 och F2. Visst har jag väl all rätt att få känna mig glad och stolt över detta? För det är jag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. CarolineK

    Jag skulle mer än gärna prova c9, f1 och f2 men känner att jag inte har råd just nu. Sett många som provat och det faktist har funkat, det svåra (som alltid) är ju att fortsätta leva sunt. Där är iaf min största svaghet, att fortsätta..

  2. mittlillamirakel

    Tycker du ska vara mer än stolt! Du sätter ribban högt inför beach 2016! ;D Att bryta dåliga matvanor med socker och alldeles för mycket onyttigheter efter en graviditet är inte lätt! Har varit jättesugen på att ge mig på c9 men i och med att jag fortfarande ammar lite så har det fått vänta. Lyckades dock inspirera min mamma nyligen som mådde så mycket bättre efter sina 9 dagar, så nu är jag om möjligt ännu mer taggad haha ?

  3. janemarina

    Det går ju inte att punktförbränna så jag tappade mycket runt ben och rumpa också under c9. Men med träning nu så har det kommit tillbaka? Vad skönt att kunna känna så efter två barn!! ? Tack för att du delade med dig! KRAM

  4. Lycklig

    Klart du ska känna dig nöjd! Jag har löst mkt om C9 men aldrig vågat testa. Vill absolut inte gå ner i vikt men muffinmagen hade varit skönt och slippa. Nu är ju jag väldigt lik din kropp smal och ingen skulle kunna tro jag fött två barn, men när jag bär jeans med låg midja tex. Så får även jag det där lilla överskottet som lägger sig över kanten. Den hade varit skönt och slippa. Grejen är att man inte kan punktförbränna typ på magen ??
    Du har snygg kropp en kropp många skulle göra vad som helst för. Kram