janemarina

Behöver lite tips från er

God morgon på er😊

Jag ska strax åka iväg till skolan och förhoppningsvis skriva min sista tenta någonsin haha. Så trött på skolan nu! Wish me luck! Ska köpa med mig en stor latte till tentan så att jag håller mig extra skärpt!

Tänkte be er skriva vad ni skulle vilja se mer av här på bloggen. Jag skriver tre inlägg om dagen och märker att responsen är väldigt god. Men vad vill ni läsa mer om? Berätta gärna! Det skulle ge mig så mycket mer inspiration.

Fin dag på er. Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tilde

    Åh, min dotter har också en sån gris som hon älskar! Hur tänker ni med förskola? Har du några tips för att få tillbaka bålmuskulatuten efter graviditeten?

  2. nikelinds

    Jag tycker om att läsa om hur du mår och vad du tänker på, det är kul att följa er vardag och se vad ni har för er, och det ska bli superspännande att höra hur du tänker kring den nya vardagen nu, utan plugg!

  3. natalieco

    Lycka till på tentan! Jag är en ganska ny läsare av din blogg och hittade hit för några veckor sedan. Fastnade direkt då jag tycker den är så himla mysig att läsa ? Gillar dina tips, inblick i din vardag och matinspirationen du ger ? Kram!