När jag var gravid – janemarina

janemarina

När jag var gravid

Jag har bara massa tråkigt att prata om idag för skolan cirkulerar i mitt huvud så vi kör en lista om “när jag var gravid”

• När jag blev gravid så kräktes jag säkert till nästan vecka 15 ungefär

• Jag levde på frallor

• Och salt/sura kryptoniter

• Jag kände mig väldigt vacker

• Jag saknar magen ibland. Det är något magiskt att få bära ett barn

• Jag var tvungen att ha apelsinjuice på morgonen. Utan undantag!

• Jag var oförskämt pigg under hela graviditeten

• Jag trodde första tiden att jag väntade en pojke

• Jag smorde in magen med mandelolja från vecka 6.

• Jag åt lunch på ikea säkert 1 gång i veckan. Brygglunchen! Rödspätta med potatis

• Jag klarade inte av kaffe första tiden in i graviditeten

• Jag gick upp 10 kg under graviditeten

• Jag älskade att följa graviditeten genom gravidappen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefindanielsson

    Heej! Först och främst, jag älskar din blogg. Har inte följt dig så länge men nu är jag fast, dels för att man blir inspirerad, du tar fina bilder och har en gudomlig dotter 😊 Jag själv är gravid med vårt första barn och enligt ultraljud så är det också en flicka. Imorgon går jag in i vecka 36, så det börjar närma sig. Jag har några frågor ifall du vill/kan svara på dom. Jag har tränat lite allt möjligt under min graviditet och ätit normalt och ändå så har jag gått upp 20 kg redan. Vad beror det på? Bm säger att lite kan vara vätska men jag ser inte svullen ut alls. Sen undrar jag lite hur Du började träningen efter förlossningen. Hur länge väntade du och vad körde du igång med först? 😊