Ge en komplimang – janemarina

janemarina

Ge en komplimang

Nu kommer ni säkert tycka att jag är knäpp men jag brukar bestämma mig vissa dagar att “idag ska jag säga de komplimanger som jag tänker fast aldrig säger” Förstår ni?

Ibland kommer man på sig själv att tänka att någon har en fin tröja, har fint hår eller alltid är lika glad, men man säger aldrig något om det. Då brukar jag bestämma mig att idag säger jag de saker jag faktiskt tänker på.

Tycker att det är en bra sak att bära med sig för vem blir inte glad av en liten komplimang? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mäklarmorsan

    Jag har faktiskt tänkt aktivt på det i flera år och det blir en vana till slut. Ibland till helt okända. Vissa blir förvånade och tycker nog man är konstig, men för det mesta är det positivt. Du mår ju bättre och blir glad själv när du gjort någon annan glad! 👌🏻

  2. Hej

    Hej Jane! Jättefin tanke!
    Ville bara säga att jag inte kan läsa hela din blogg på mobilen! Endast första inlägget visas och längre än så kommer jag inte! Tänkte att du kanske ville veta ifall du inte visste ännu! Älskar din blogg ♡♡