Mina resultat av C9, F1 och F2 – janemarina

janemarina

Mina resultat av C9, F1 och F2

Min resa med C9, F1 och F2 är slut nu. 69 dagar har gått. Även fast jag inte har ett  program längre som jag kör efter så har jag ett helt annat tänk kring kost och träning som jag inte hade innan. Jag är betydligt mer medveten kring mitt tänk om salt, om socker om vad kroppen inte mår bra av. Det handlar inte om att förbjuda sig att äta saker utan ändra sin livsstil till en hållbar och hälsosam sådan.

Jag kommer inte att följa ett schema längre, men gud vad det har hjälpt mig att nå dit jag är idag tack vare det! Jag har alltid varit en sån som inte kunnat hålla mig ifrån sötsaker då jag alltid trillat dit, men äntligen kan jag hålla mig till en dag i veckan och faktiskt längre än så, då behovet inte ser likadant ut längre.

Min kropp då? Det har skett stora förändringar i mina ögon. Mitt mål var att återfå en kropp som JAG är nöjd med och även hitta tillbaka till styrkan för att så småningom orka bära ett till barn. Styrka bygger man inte över en natt, men jag är verkligen på god väg.

Sedan vill jag även säga TACK till er som mailar och berättar om era resultat! Ni är ju så grymma! Sitter du hemma och läser detta just nu och känner att du vill men inte vågar, att du vågar men inte orkar. Kasta iväg ett mail till mig så pratar vi och ser om det här skulle kunna vara något för dig.

Min mail är janekekki@hotmail.com

En viktig sak som jag bär med mig varje dag är att, den kroppen vi lever i, den ska vi ha hela livet. Vi får ingen ny. Därför är jag så glad och tacksam att jag hittat ett sätt som är hållbart, men som får den att må bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.