janemarina

Vilket rabalder

OJ OJ OJ Vilket rabalder det blev bland mina kommentarer igår. Känner att jag inte ens vill lägga ner tid på det som skrevs. Men många skrev i vilket fall som helst att man inte ville följa mig mer, att jag är falsk, patetisk, vidrig osv. Så intressant hur man också skriver dessa elakheter i smyg och anonymt. Annars får jag sällan anonyma kommentarer. Min blogg, mina tankar om verkligheten och fixar man inte att läsa dom så tycker jag att man gör helt rätt i att hitta nya trevliga bloggar. Jag misstänker att det var någon som blev lite påmind och kände sig träffad. Precis det jag önskade. En annan sak, många glömmer att man faktiskt kan se vart kommentarerna kommer ifrån… I vilket fall som helst. Jag är glad att personer som skrev dessa elakheter till mig lämnar min blogg. Känns otryggt och inte alls bra att ha den typen av läsare.

Strunt samma! Ny dag idag. Vi är barnvakt åt lilla Celine som kom hit 05.15… Hennes mamma är duktig och studerar på distans och min bror jobbar så då får man ställa upp. Blir kul för mini kusinerna att träffas. Om en stund ska jag iväg och fixa naglarna och sen packa och förbereda inför torsdag. Ska bli så mysigt att komma iväg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag älskar att läsa din blogg och skulle tycka att det vore jättetråkigt om du slutade blogga! Du hade helt rätt i förra inlägget och. ?

  2. Lollo

    Måste säga att d du skrev igår är så himla sant o d är så synd om alla dem människor som tror att allt är perfekt 24/7 hos vissa bloggare att dem trycker ner sig själva för att dem inte lyckas ha d så himla perfekt hos sig hela tiden o att de har ett tråkigt liv för att dem inte kan göra allt som bloggaren gör osv. Så himla tråkigt jag förstår att man som bloggare inte kanske vill visa alla tråkigheter eller berätta om hur mkt tvätt osv man har MEN varför inte? De är ju så verkligheten är och jag som läsare hade mer än gärna vekat läsa eller se bilder på kaoset bloggaren har hemma d visar bara att den personen också är mänsklig o inte har de prima hemma dunet runt o jag som läsare kan därför relatera till de och känna att jag själv inte är onormal som faktiskt inte hinner städa allt när man har en liten hemma. D är inte så lätt att alltid hinna städa, laga mat mm när man har en liten bebis som behöver ens uppmärksamhet hela tiden. Tycker ditt inlägg va KLOCKREN, rak på sak oxh fler läsare borde förstå att man kanske inte ska tro på allt vissa bloggare förmedlar på sin sida. Du är grym och din blogg känns ärlig därför läser jag den ? ha det fint kram

  3. Elfving

    Hej!
    Ville bara skriva och säga att med ditt inlägg igår satte du mitt i prick på hur jag känner lite då o då för sociala medier. Jag har det nog mest för andra pga man ska kunna nås enkelt i skolan när man jobbar i grupp(messenger), instagram för att jag bor långt ifrån min familj så de kan se lite av vad som händer i mitt liv.
    Men det jag mest ville säga är att du inte alls är falsk osv!! Du delar med dig av typ allt, bjuder in oss i era liv och dina tankar. Och det inlägg du skrev igår är inget annat än ärligt! KBK och tycker det är jätte inspirerande att du pluggar samtidigt som du har skapat en jättefin liten familj under tiden, Starkt!
    Kram