Vill du bli en del av mitt team? – janemarina

janemarina

Vill du bli en del av mitt team?

Som ni vet har jag valt att bli återförsäljare åt Forever. Detta då jag fick chansen för två månader sedan att ändra min livsstil med hjälp av C9, F1 och F2. Efter min graviditet fastnade jag i ett mönster av onyttigheter och ett ohälsosamt mönster. Smågodis och frallor blev en del av vardagen och jag skyllde mest på att jag nyligen blivit mamma och “då får man” Och visst får man det, men för min egen del så visste jag att i längden så skulle det inte vara hållbart.

Så! Nu kommer jag och min Coach hjälpa ett fåtal personer att nå sina drömmar med hjälp av Forever som verktyg.
Det kommer vara en grupp med människor som målmedvetet och strukturerat vill arbeta mot sina drömmar. Är det kanske just dig som jag söker?

Jag vill ha personer i mitt team som vill inspirera och inspireras av andra. Vara driven, genuint intresserad av människor och personlig utveckling. Vore så kul om just DU är den!

Ta chansen att ta över styrningen av ditt liv. Här får du en individuell plan och stort stöd där du flexibelt bestämmer när/var och hur du vill arbeta. Bli en del av ett framgångsrikt team.

Känner du att det här är något för dig. Då kan du kontakta mig på mail: janekekki@hotmail.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.