janemarina

Är du pedant?

Jag får ofta kommentarer om vi alltid har det ”Såhär städat” Om jag alltid städar när jag är ledig? Och svaret är JA! Jag hatar när det är rörigt, dammigt, smutsigt… Jag behöver ha städat omkring mig för att må bra i mitt hem. Jag får inte ro i kroppen av att se diskhögar och dammiga golv. Sen gillar jag att städa. Det är verkligen rogivande. Det är verkligen terapi! Sen finns det självklart dagar som jag inte alls har lust att städa. Men så är det ju!

Jag har däremot blivit bättre på att göra roliga saker istället för att städa. Förut kunde jag inte lämna hemmet i vetskapen om att jag skulle komma hem till obäddad säng och frukostsmulor på köksbänken, men jag har definitivt utvecklas och det känns bra! Man måste ju fånga dagen också!

Älskar att köpa hem rengöringsmedel, sköljmedel, tvättmedel, klorin och wc duck!  Känslan när man fyller skåpen med dessa, bara det ger känslan av nystädat!

Pedant är ordet! Jag har familjemedlemmar som utan tvekan är värre än mig. Så än sålänge så känner jag mig bara ordentligt. Helt enkelt ingen överdrift.

Känner ni igen er? Är ni pedanta?

Här skulle jag precis fylla på förrådet med min älskade ajax! Godaste doften!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoriaochlionel

    Jag är också ganska pedantisk men har släppt på tyglarna lite.. Det enda i hemmet som inte behöver ligga på sin plats är Lionel's leksaker, han får röja på men varje kväll så ska det vara städat (röjer ofta bort hans leksaker vid lunch också så han inte har allt framme) ? Rent och fräscht är ett måste och att komma hem till ett ostädat hem går bara inte!! ?