Saker som jag INTE saknar med graviditeten – janemarina

janemarina

Saker som jag INTE saknar med graviditeten

Igår bjöd jag på tio saker som jag saknar med graviditeten. Självklart fanns det sådant som jag inte saknar och när jag tänkte efter ordentligt så kom jag minsann på tio sådana också!

1. Illamåendet! Spydde fram till vecka 15 ungefär.

2. Fick klåda mot slutet av graviditeten.

3. Att vara så känslig av alla lukter. Kött klarade jag inte av och heller inte Tacos!

4. När konditionen snabbt blev sämre. Att jag blev så andfådd så fort och av ingenting.

5. I takt med att magen växte så svullnade även underlivet upp, kändes sådär lagom kul.

6. När vi väl är inne på underlivet, att inte se att raka sig! Hur svårt som helst!

7. Flytningarna. Herregud!

8. Förvärkarna mot slutet. Man visste liksom aldrig om det var dags eller inte. Undrade länge om man skulle förstå när det var dags, och såhär i efterhand, det gör man definitivt!

9. Halsbrännan! Alltså det var definitivt det värsta med graviditeten. Satan så ont jag hade. En natt ringde jag till vårdguiden för det var fruktansvärt jobbigt.

10. Jag hade tänkt avsluta med att skriva förlossningen, men jag tycker inte att det var det värsta. För oavsett hur ont det gjorde, så kan jag inte ha det som något ja inte saknar, däremot smärtan, den var ju inte att leka med, men tänk så fort man glömmer! Idag kommer jag ihåg allt som något helt fantastiskt.

Har ni något som ni inte saknar med att vara gravid?

​Här var vi inne och kollade bebis för jag hade inte känt sparkar på hela dagen. Det visade sig att Melina var slö i magen plus att hon sparkade inåt. Så rädda vi var!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Måste ju definitivt säga att illamående/kräkningar/halsbränna är det absolut värsta med graviditeter. Jag kräktes dagligen till v 36 med första barnet och andra har jag inte riktigt sett slutet på än heller men antar att det inte blir bättre (är i v 30 nu). Det är tur att man glömmer fort annars skulle jag nog inte skaffat fler barn.

  2. varamorsa

    Jag fick så fruktansvärt svullna ben och fötter på slutet, så de enda skorna jag kunde ha var ett par flipflops som till slut sprack i ena remmen haha :') blev så jäkla less då och ännu mer när jag var tvungen att gå och köpa ett par fula sandaler för 800 spänn så jag inte skulle behöva gå barfota de sista veckorna av gravven. Så svullna ben och fötter var det som var värst för min del !

  3. neima

    Halsbrännan här med! Nätterna sista månaden var hemska. Vaknade av att jag trodde att jag fått hjärtattack, så mycket värkte det i bröstet 🙄