janemarina

Dags för en utlandsresa

Om fyra månader så är jag klar med min utbildning och då känner vi att det är dags att hitta på något riktigt kul och det som ligger närmst i tankarna är en utlandsresa. Vi vill och behöver få komma bort i nån vecka och självkänsla följer lilltjejen med!

Vi funderar på att åka till Spanien eller Grekland. Men ingenting är bestämt än. Vi har en större och längre resa i längre bort i sikte. Men dit är det länge kvar!

Kom gärna med tips!

På den här bilden var Linus och jag i Turkiet. Vi satt och åt på den dyraste restaurangen och det var den äckligaste och sämsta servicen på hela resan. Jag föredrar mat i sin enkelhet. Behövs inte lyx och krussiduller!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. feliciameriem

    Vi var på Gran Canaria för en vecka sen med vår 8 månaders kille. Det gick superbra att flyga med honom, gav flaskan/napp vid lyft och landning. Vi bodde i puerto rico och de flesta ställena är barnvänliga enligt mig. Har varit där utan min son också. Tar knappt 5 timmar att flyga dit och sen tar man buss från flygplatsen (las palmas) till hotellen. Vädret är också kanon då det aldrig blir alldeles för varmt, bra med tanke på att ni ska ha Melina med er. ? Hoppas ni hittar något ni gillar! ?