Vacker under graviditeten – janemarina

janemarina

Vacker under graviditeten

När jag tänker tillbaka på min graviditet så var den verkligen helt perfekt! I början var jag fruktansvärt illamående och tappade mycket i vikt men så fort det hade försvunnit så gick allt så bra! Och jag har aldrig känt mig så vacker som när jag var gravid. Det var precis som så många sa till mig att “det är kvinnans vackraste tid” när hon väntar barn.

Just nu har jag hamnat i något tillstånd att det spelar ingen roll hur jag fixar mig, sminkar mig, klär mig eller liknande så känner jag mig blek och så sjukt tråkig.  Under graviditeten kunde jag hoppa i mjukisar och känna och se så vacker ut.

Under graviditeten var jag lika duktig att fixa mig som idag, men ändå blir det på olika sätt. Men men…

Den 13 januari drar ett roligt projekt igång och det ser jag som en liten uppfräschning för både kropp och själ. Glittret ska komma tillbaka, haha! Undra om det försvunnit med allt kaffe jag dricker?

​Bilden tagen av @saarasphoto1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annelie

    Åh jag skulle skriva ett inlägg idag om att jag aldrig känt mig så vacker som jag gjorde när jag var gravid, men har inte hunnit och var tvungen att kolla en extra gång om det var min blogg jag klickat mig in på och att jag skrivit inlägget ändå haha!