janemarina

Mina mål inför 2016

Jag har fått frågor om vad jag har för mål inför 2016 och självklart vill jag dela med mig av dem för er. Mål är något jag sätter upp, något som jag vill ha nedskrivet för mig själv för då blir det mycket tydligare, men framför allt mer verkligt och ännu viktigare att uppnå. Så mina mål inför 2016

Privat
1. Komma i form. Bygga mig en stark välmående kropp efter graviditeten. Det känns verkligen viktigt för jag vet att jag kommer att må så mycket bättre och orka mer under dagarna.

2. Att bli mamma är det bästa som hänt! men jag måste erkänna att jag emellanåt inte varit världens mest närvarande flickvän. Har haft ALL min fokus på Melina så jag vill att Linus och jag ska ta oss tid för att bara vara vi, gå på dejt, bara vara flickvän och pojkvän i några timmar. Tv soffan är underbar, men ibland behöver man komma hemifrån.

3. Åka på en utlandsresa ihop. Jag vill ha värme! min kropp skriker efter D-vitamin, sandstränder och saltvatten.

Jobb/Skola
1. Klara av skolan! Det är verkligen nummer ett. Vill ha mitt examensbevis och stå där i maj och klappa mig på axeln och säga att jag klarade det. Detta utan att ta kål på mig innan.

2. En ny utbildning i ryggsäcken innebär nya möjligheter så självklart vill jag se efter lite nya jobb. Vore drömmen att få något efter skolan, men vi får se hur utbudet är i sommar.

3. När skolan är slut så vet jag att jag kommer att vilja starta något nytt projekt. Har inte klurat ut vad än, men jag har lite idéer, men dom håller jag för mig själv lite till.

De här var några av mina mål inför det kommande året. Dela gärna med er av era mål och drömmar inför 2016.

Mitt största mål i livet var du lilla hjärtat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.