Tio frågor och svar – janemarina

janemarina

Tio frågor och svar

Jag försöker vara duktig på att svara på era frågor och fina kommentarer, men ibland blir det lättare att samla ihop frågorna istället, så jag tänkte att vi gör det i det här inlägget!

1. Vad är det du pluggar till egentligen? Svar: Jag läser en utbildning som heter samordnare inom vård och omsorg kortfattat sagt. Min plan med den utbildningen är att få mer kött på benen för att så småningom söka mig jobb med ledaskapsansvar.

2. Var Melina planerad? Svar: Melina var verkligen planerad, men hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle gå så fort, för dagen efter att vi hade pratat om att försöka få barn så var jag redan gravid.

3. Är du sparsam eller slösar du gärna? Svar: Jag är duktig ekonomiskt. Vi gör en budget varje månad och försöker att hålla oss till den, men ibland går det bättre och ibland sämre. Men nu när jag studerar så har vi inget annat val än att försöka vara sparsamma.

4. Vart är Melinas babymobil köpt som hänger i eran toalett? Svar: Jag har försökt leta fram rätt affär, men nu så. Affären heter Dollarstore.

5. Hur många gånger i veckan tränar du? Svar: Den här veckan blev det ingen gång! Men jag försöker hålla mig till tre gånger i veckan och alltid en promenad varje dag!

6. Vart köper du helst dina kläder? Svar: Det blir oftast att jag handlar på H&M.

7. Hur tänker ni kring barnuppfostran för Melina? Svar: Vi har inte pratat så mycket om det för det känns som att det kommer att komma naturligt. Däremot undviker vi att svära och vara fula i munnen.

8. Vilken mobil använder du? Svar: Samsung s6 edge och jag är såå nöjd!

9. Hur länge har du och Linus varit tillsammans? Svar: I snart 5 år

10. Kommer ni att döpa Melina? Svar: Det kommer vi och jag har skrivit redan om hur tankarna går kring planeringen av dopet.

Här fick ni svar på lite av många frågor. Blir så varm i hjärtat när jag ser hur ni undrar och vill veta saker om oss. Känns så himla fint! Tack för att ni läser just min blogg! Kram från mig och Melina!

​Vi är så glada att ni vill följa oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.