janemarina

Svar på frågestunden

Nu tänkte jag svara på alla frågor som jag fick under frågestunden.

1. Vilka är dina mål under 2016?

Svar: Det kommer ett längre inlägg om detta, men kortfattat. Att klara min utbildning till samordnare och samtidigt vara en bra mamma och släppa prestationen kring att behöva klara av ALLT. Fokusera på att må bra och räcka med det lilla.

2. Kan du skriva om hur du gör med amningen och vad som funkar/inte funkar?

Svar: Just nu är jag i en period då jag mår väldigt dåligt över amningen då den inte vill sig riktigt. Jag ammar och ammar, men min lilla tjej blir inte nöjd.

3. Jag imponeras och inspireras utav dig. Jag studerar också. Hur fungerar det med att amma och ge flaska?

Svar: Att amma och ge flaska har fungerat jättebra för oss. Just nu är amningen väldigt jobbig då hon inte är lika intresserad av brösten längre… Så jag ammar henne på natten och på morgonen. Hon får ersättning där emellan för hon blir inte riktigt mätt. Jag börjar däremot alltid att amma men ger ersättning efteråt för att mätta det lilla extra.

4. När är du klar med din utbildning?

Svar: Sommaren 2016

5. Kan du berätta lite mer om dig själv?

Svar: Det kommer ett längre inlägg om det här också, men lite kortfattat. Mitt namn är Jane och jag är en väldigt glad och energisk person. Har alltid många bollar i luften. I augusti blev jag mamma till en liten flicka som heter Melina. Jag är tillsammans med Trosa kommuns snyggaste kille haha. Här i bloggen kommer ni att få läsa om mitt liv helt enkelt, min vardag med vardagsglimtar och mindre roliga stunder. Om hur jag kämpar sista året med studier samtidigt som jag är en nybliven mamma och självklart resan tillbaka till träningen!

6. Hade ni planerat att skaffa barn?

Svar: Vi bestämde oss för att vi ville bli en familj. Dagen efter det samtalet så var jag redan gravid.

7. Vad gör du under din mammaledighet?

Svar: Förutom att jag studerar och myser hela dagarna med Melina så spenderar jag gärna tid på gymmet, men sen ligger heminredning mig väldigt varmt om hjärtat. Att göra fint hemma är bland det roligaste som finns!! Och jag är en riktig loppis människa! Loppis loppis loppis haha!

8. Du klär dig så fint för att precis ha fött barn! Vart gillar du att handla dina kläder?

Svar: Jag gillar att blanda! Älskar hm, men ibland unnar jag mig något lite dyrare. Har mina stövlar från Michael Kors som är mina favoriter eller min plånbok och klocka från Marc Jacobs. Det är blandningen som blir det fina tycker jag. Nästa köp tror jag blir en väska från dkny.

9. Har du tips på några bra övningar efter graviditeten för att komma i form?

Svar: Det viktigaste är att lyssna till sin kropp! Jag har känt mig väldigt pigg så därför har jag startat tidigt med träningen. Börja med promenader, inga lunkar promenader utan gå i rask takt. Svetten ska rinna. Gå i uppförsbackar, perfekt för rumpan. På gymmet kör jag plankan för magen då magen inte är läkt riktigt ännu. Gör mycket övningar med pilates boll.

10. Vad använder du för flaska när du matar din dotter?

Svar: Har flera kolikflaskor som jag har köpt på ica och på apoteket.

11. Vilka är dina favorit bloggar?

Svar: Favoriten är Blondinbella, sen blir det mycket mammabloggar. Många bra finns här på Nouw.

12. Vart har du köpt din vita kappa?

Svar: Den är från Hm:)

Vill även passa på att flika in och säga TACK för allt fint ni skriver till mig här. Ni är fantastiska och ger mig sådan bra energi. Tack tack tack!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.