En vecka gammal – janemarina

janemarina

En vecka gammal

Idag blir vår lilla Melina en vecka gammal. Det känns så overkligt fortfarande att jag är mamma, mamma till världens finaste lilla tjej. Veckan som varit har varit så full med känslor. Det är verkligen ett nytt kapitel som öppnat sig i våra liv. Linus och jag är ett sjukt bra team. Vi samarbetar så bra! Jag är lyckligt lottad som delar det här ihop med honom. Att just vi blev en familj.

Dagarna efter att vi kom hem har varit fantastiska på alla sätt och vis. Tänk att vi åkte två till sjukhuset och kom hem tre. Nu tar man inte handväskan och låser dörren på tre sekunder för att spontant åka en snabbis till stan, utan allt tar sin tid, behöver sin tid och kräver planering. Nu har vi fått oss en liten mini chef. Vilket vi älskar!

Den fjärde dagen efter min förlossning så levde jag inte i en rosa bubbla. Fylld av tårar, tankar och känslor. Ett inlägg om det kommer i veckan. Nu ska vi hämta hem en badbalja och ha bad premiär.

(Ber om ursäkt att jag inte hunnit besvara era fina kommentarer och funderingar, men det kommer)

Kram på er.Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.