janemarina

Gravidkläder

Kläder för mig är jätteviktigt! Hur vi klär oss säger en hel del om vem vi är. Under graviditeten har det varit lite knepigare att hitta en garderob som fungerar. Jag köpte en vit klädställning till min walk in closet och där hängde jag upp alla kläder som jag kunde bära. Detta så att jag skulle skippa behöva stå och känna att jag inte har kläder som passar. För min del handlade det om att hitta kläder som passar min nya kropp, anpassa garderoben efter den.

Jag har inte velat lägga ner så mycket pengar på gravidkläder, men lite har jag ändå unnat mig, som tex jeans och bas tröjor från hm. Köpte några mjuka bomullskjolar som jag fortfarande använder, för det syns ju inte under hur kort toppen sitter på magen.

Många tycker att det är svårt att hitta fina gravidkläder och ibland är det så, speciellt när modet inte hänger med till den avdelningen. Jag vill tipsa er om att jag har köpt fina toppar och blusar från vanliga avdelningen, men i någon större storlek och mixat och matchat så jag har aldrig känt mig mindre fin, snarare tvärtom!

Kläderna nedan skulle definitivt passa dig som gravid, det gäller bara att se potentialet i plagget, ha ett fint virkat skärp i midjan, bära klänningen som i vanliga fall går ner till låren, bära den nu som blus till jeansen.

Jag är glad att jag skapade mig en garderob som passar min för tillfället nya kropp, för att vara gravid, det är något så oerhört vackert som man ska ta vara på!



De två översta är mammaplagg. De andra är från vanliga dam avdelningen. Den rosa blusen ska jag beställa!



Kimonos har jag använt mycket av. Så snyggt till kjol, jeans och shorts. Byt färgen på toppen du har till så kommer outfiten att kännas ny varje gång!



Jag är kär i alla plaggen här. Den vinröda blusen med ett par leggins och snyggt guldsmycke till så har du en festligare outfit. Samma med den gröna klänningen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.