iRoslagen

Dags för nya höstskor

Det blev inte så mycket bloggande under sommaren utan tiden gick mest åt till att ha semester och umgås med familj och vänner. Men nu när det är höst så tänkte jag försöka ta upp bloggandet igen. Det är svårt att få tiden att räcka till att sätta sig ner och blogga och jag har fått en annan förståelse för hur mycket tid influencers lägger på att skapa bilder och texter för sina bloggar och Instagram-konton.

Nu när hösten är här är det dags att fundera på vilka höstkläder man behöver köpa. Jag är alltid ute i sista minuten och väntar tills dess att det nästa är för sent och sen får jag gå i mina trasiga gympaskor i regnet och bli blöt. Därför tänkte jag försöka vara ute i god tid när det gäller att köpa nya höstskor.

Jag har tittat i en rad olika butiker online som bland annat på Ellos och Bootz, men jag hittade även en ny butik som jag inte varit inne på tidigare som heter Minfot. På Minfot finns en rad olika typer av skor, allt från tofflor och sandaler till kängor och boots som passar perfekt att ha på hösten och vintern. Förutom att de ligger bra i pris så såg jag att det fanns rabattkoder hos Minfot där man fick 10% på sitt nästa köp om man gick med i deras nyhetsbrev.

Förutom rabattkoden på 10% så har de även rea på en rad olika skor där vissa är rabatterade upp till 50%.

Jag hittade ett par snygga boots som jag tänkte köpa som är nedsatta från 1299 till 999 kr.

Tycker de verkar lovande med fraktfritt över 399 kr och 1-3 dagars leveranstid.

Något annat som var bra hos Minfot var deras sida om skovård. Är det något jag är dålig på så är att ta hand om skona så de håller längre. Det enklaste är ju att impregnera skona innan man använder dom, så jag tänkte att det är bäst att köpa impregneringsspray när man ändå gör en beställning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.