Inspomamman

Din beställning är på g!

Solen kom som ett brev på posten och efter har legat i solstolen och kollat ut på vår ca70kvm stor trall. Började idéerna spinna i huvudet om hur vi vill ha det här ute. De senaste åren har vi enbart gjort det för ”sommaren som kommer”, men nu i år verka det bli en hel del tid hemma i sommar. Vi är ute och flänger en del i normala fall. Och så blir det alltid bara en plats som vi gör i ordning tillfälligt. Men nu ska det göras. Vi har kollat på nya utemöbler, en pergola är på g hem och kommer bli så bra här hemma. Sen tänker jag vitt, vitt, vitt… jag vet svintråkigt. Men då kan man enkelt byta stil med kuddar och filtar. Ett utekväll håller vi på att fila lite på, men det är nog mer i projektstadiet än så länge.
Jag älskar sofforna och paviljongen, men det blev aldrig den känslan som vi ville åt. Så nu ska det hit matbord och bekväma stolar. Sen en lite mindre lounge-grupp som vi kan sitta och mysa i när kvällen drar in.
Har ni några roliga projekt att fixa med i vår?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Isabelle Karlberg

    Alldeles för många projekt! Men det är ju så roligt att hålla på!
    Här hemma fokuserar vi på att få en trevlig plats att vistas på när man inte riktigt vet vad sommaren kommer att kunna erbjuda gällande offentliga aktiviteter och utflykter som du säger. Men ett roligt projekt för hela familjen att skapa! 🙂