Indiana
indiana

Indiana

Annons

Skaffa energi

Bästa med sommaren förutom värmen och solen, är att alla räkningar går ner sig rätt mycket. Allt från hyrfilmer, telefonerna, bensin och helt klart el i hemmet. Man tänder inte lampor, lagar inte lika mycket varm mat, tvättar knappt, diskar knappt, tvättar man så torkar man i torkställ utomhus istället för torktumlare och mycket mer. Som jag älskar sommaren, en frihet på alla sätt och vis. Lättare räkningar, lättare kläder och lättare liv. Love it.

Men nu går vi mot kyligare tider, även om vi har en sensommar som är härlig, ett september som inte alls är speciellt kallt, så vet vi att det kommer närsomhelst. Vi vet ju att hösten innebär mer mörker med andra ord mer lampor, mer kyla med andra ord mer värme i huset och då kan jag tycka att Göta Energi har lyckats fint med sitt erbjudande “Vintertrygg”. Som de själva beskriver på sin hemsida:

Lågt fast elpris över vintern, rörligt elpris under sommaren. Här är elavtalet som är både tryggt och fördelaktigt på samma gång.

Det är ju en bra deal, att ha lågt på vintern och rörligt på sommaren, det är ju rätt perfekt. Man är ju knappt hemma på sommaren och därför är det rättvist att bara köra rörligt då. Lågt på vintern, ja tack.
Att ha rörligt pris från hela April- september är ju otroligt och utan påslag, låter som en bra deal. Men om jag ska byta elavtal i dagsläge så byter jag bara till ett bolag som gör något bra för världen. Tillsammans med Göta Energi så kan man gå med och bidra till rent vatten i världen. Lär mer på deras hemsida.

Nu ska jag njuta av en härligt god kopp te och varva ner ett tag nu på kvällen innan jag kastar in handduken för ikväll.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons