Igor Babas personliga blogg

Hej alla på loppi.se!

 

Mitt namn är Igor Baba och jag är ägare till ett av de mest framgångsrika flyttföretagen i Stockholm. Jag är också en stolt make och far till två underbara barn. När jag inte jobbar så ägnar jag gärna tid åt mina hobbies som inkluderar träning, resor och att läsa böcker om entreprenörskap.

Jag är så exalterad över att vara en del av loppi.se communityt och få dela mina erfarenheter och kunskaper med er alla. Som företagare har jag lärt mig mycket om ledarskap, teamarbete och kundservice. Jag tror att dessa färdigheter också kan tillämpas på andra områden i livet, inklusive familjeliv och personlig utveckling.

Att ha en balans mellan arbete och privatliv är mycket viktigt för mig, och jag försöker alltid prioritera min tid med min familj. Min hustru är en fantastisk partner och stöd i både mitt arbete och mitt personliga liv, och våra barn ger mig inspiration och motivation varje dag.

Jag ser fram emot att dela mina kunskaper om entreprenörskap och ledarskap med er alla, och att lära mig av era erfarenheter också. Tillsammans kan vi skapa en inspirerande och stödjande gemenskap som hjälper oss att nå våra mål och uppnå våra drömmar.

Tack för att ni läser, och jag ser fram emot att lära känna er alla bättre!

Vänliga hälsningar, Igor Baba

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.