Igor Babas personliga blogg

Att balansera arbete och familj: en dag i livet som företagsägare och familjefar

 

God kväll allihopa! Jag heter Igor och är ägare till ett av de mest framgångsrika flyttföretagen i Stockholm. Men mitt jobb är inte allt jag har i livet, jag är också en stolt familjefar till två underbara barn och en hängiven make till min fru.

Efter en lång och hektisk dag på jobbet ville jag tillbringa tid med min familj och koppla av. Jag har alltid trott på vikten av att ha en balans mellan arbete och familjeliv, och det är särskilt viktigt för mig att spendera tid med mina barn. Så när jag kom hem, bytte jag snabbt om och gick ut i trädgården för att leka med mina barn.

Vi lekte boll, spelade spel och hade en riktigt rolig tid tillsammans. Att se deras leenden och höra deras skratt gjorde mig påmind om varför jag arbetar så hårt varje dag. Det handlar om att ge min familj en bättre framtid och att ge dem allt de behöver för att lyckas i livet.

Efter lekstunden gick jag och min fru in för att förbereda en läcker middag tillsammans. Vi brukar laga mat tillsammans som en familj och det är en riktigt härlig tid att koppla av och prata om våra dagar. Vi bestämde oss för att laga en hälsosam fiskrätt med en sallad på sidan och det blev riktigt gott!

Efter middagen spelade vi lite spel tillsammans och tittade på en film. Det var precis vad jag behövde efter en hektisk dag på jobbet. Att få spendera tid med min familj är en viktig påminnelse om vad som är viktigt i livet och varför jag fortsätter att arbeta hårt för att uppnå mina mål.

Det är lätt att fastna i arbete och stress, men att ta sig tid för att vara med familjen är avgörande för att upprätthålla balans och välbefinnande. För mig handlar det om att hitta rätt balans mellan arbete och familjeliv, och det är en resa jag kommer att fortsätta att göra varje dag.

Tack för att ni tog er tid att läsa om min dag. Kom ihåg att ta dig tid för din familj och de saker som är viktiga i livet – det är det som verkligen räknas i slutändan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.